Onze missie

Onze missie is om zoveel mogelijk een tweede thuis voor de kindjes te zijn.
Een plek creëren waar wij kinderen begeleiden om hun sociale vaardigheden en creativiteit te ontwikkelen. Dus een plek waar de kindjes zich veilig voelen en de wereld ontdekken. Dit proces begint al van jongs af aan.

Wij luisteren graag naar de wensen en behoeften van onze kindjes. Veel van onze inspiratie komt voort uit het gedachtegoed van Reggio Emilia.

Reggio Emilia heeft een visie gevormd die wordt omschreven als ‘de pedagogiek van het luisteren’. Deze benadering is kindgericht en volgt deze. Zijn visie gaat eruit dat elk kind mogelijkheden en talenten hebben. Elk kind is uniek. Hun taak is het bouwen aan hun eigengereide, unieke identiteit. Communicatie is een centraal en essentieel begrip voor kinderen om te ontwikkelen.

Onze missie is om de kindjes zich -in groepsverband- zoveel mogelijk te laten ontwikkelen aan de hand van deskundige begeleiding.
Opvoeden betekent voor ons begeleiden en we sluiten ons daarbij zoveel mogelijk aan bij wat het kind bezig houd en passen ons aan het niveau van elk kind.
Ook betekent begeleiden voor ons dat we elk kindje nauwlettend volgen en zo nodig ondersteuning bieden om de zelfstandigheid en zelfredzaamheid te stimuleren.

Onze missie is kleinschalige opvang creëren om zo dichtbij de kinderen en hun ouders te staan.

Hierboven is kort beschreven hoe wij onze missie vormgeven. Wil je jouw kindje aanmelden, klik dan hier.