Hoe aanmelden bij Kinderdagopvang Mammy Daycare?

Ben je ook zo enthousiast over Mammy Daycare. En wil je weten: Hoe aanmelden bij Kinderdagopvang Mammy Daycare? Dat kan via het contactformulier onderaan deze pagina! Wij vertellen het je graag!

We nemen alleen contact op voor een rondleiding als wij binnen een aanzienlijke termijn verwachten dat we je kind kunnen plaatsen. Op dit moment is er een wachtlijst. Tijdens de rondleiding leer je onze vaste leidsters kennen. Zij laten je onze lichte ruimtes zien en vertellen over onze dagplanning en weekmenu van onze opvang. Wil je contact met ons vanwege een andere reden? Klik dan hier. Ook kan je voor onze diensten kinderopvangtoeslag aanvragen.

Vroegtijdige aanmelding vergroot de kans dat wij uw kind kunnen plaatsen bij Kinderdagopvang Mammy Daycare op de gewenste dagen/ aantal dagen en gewenste aanvangsdatum.

De leidster van de groep belt je enkele weken vóór de startdatum op voor het inplannen van een intake. De laatste vragen worden gesteld. Ook wilt de leidster graag zoveel mogelijk informatie die van belang is voor de opvang van jullie kindje.
Vervolgens maken we onderling afspraken voor de wenperiode van je kindje bij Kinderdagopvang Mammy Daycare. Wij vertellen het je graag!

Hoe aanmelden bij Kinderdagopvang Mammy Daycare? Zie het formulier hieronder!

    Gegevens van het kind:

    Gegevens van de ouders/verzorgers:


    Gegevens over de opvang


    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.