Hoe aanmelden bij Mammy Daycare?

Ben je ook zo enthousiast over Mammy Daycare. En wil je weten: Hoe aanmelden bij Mammy Daycare? Dat kan via het contactformulier onderaan deze pagina! Wij vertellen het je graag!

Daarna nemen wij binnen 72 uur contact met je op voor het inplannen van een rondleiding op onze kleinschalige opvang. Zie ook onze pagina ‘Pedagogiek’. Tijdens deze rondleiding leer je onze vaste leidsters kennen. Zij laten je onze lichte ruimtes zien en vertellen over onze dagplanning en weekmenu van onze opvang. Wil je contact met ons vanwege een andere reden? Klik dan hier.

Vroegtijdige aanmelding vergroot de kans dat wij uw kind kunnen plaatsen bij Mammy Daycare op de gewenste dagen/ aantal dagen en gewenste aanvangsdatum.

De leidster van de groep belt je enkele weken vóór de startdatum op voor het inplannen van een intake. De laatste vragen worden gesteld. Ook wilt de leidster graag zoveel mogelijk informatie die van belang is voor de opvang van jullie kindje.
Vervolgens maken we onderling afspraken voor de wenperiode van je kindje bij Mammy Daycare. Wij vertellen het je graag!

Hoe aanmelden bij Mammy Daycare? Zie het formulier hieronder!

    Gegevens van het kind:

    Gegevens van de ouders/verzorgers:


    Gegevens over de opvang


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

    Belangrijk! Op dit moment is onze opvang vol en hanteren wij een wachtlijst. We zijn hard op zoek naar een 2e vestiging.